Tennismogelijkheden

Losse baanhuur
Het is mogelijk om een losse buitenbaan of een aantal buitenbanen te huren. Let op! Voor onze buiten gravelbanen geldt een aantal huis-regels die belangrijk zijn voordat je de baan op stapt. Lees deze goed door voordat je komt.

Contractbanen
Wij bieden particulieren en bedrijven de mogelijkheid een contractbaan te huren. Met een contractbaan ben je verzekerd van een vaste baan op het door jouw gewenste tijdstip. Je hoeft niet meer te reserveren; de baan is het hele jaar of seizoen voor jou vastgelegd.
Ons tennisseizoen loopt van 1 april tot en met eind september. Voor onze gravelbanen geldt dat zo lang het weer het toelaat erop gespeeld kan worden. Op onze twee FrenchCourtbanen zijn vanaf heden gesloten en gaan weer op 1 april open.

Buiten gravelbanen
We hebben als enige in Nieuwegein gravel buitenbanen. Met 4 banen hebben wij altijd wel een plekje om een balletje te slaan.

Ook voor het organiseren van tennistoernooien en clinics kunt u bij ons terecht. 

Tennislessen
De tennislessen worden bij ons verzorgd door SimonTennisSchool. Deze zeer succesvolle tennisschool zit door heel Nederland. Er zijn lessen voor beginners en jeugd, maar ook voor de gevorderde speler. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Sportieve Breaks in samenwerking met MeetingDistrict

MeetingDistrict biedt ook sportieve mogelijkheden aan, die u kunt combineren met uw zakelijke bijeenkomst zoals vergadering of congres. Onze sporttak Heidehal Sports + Events maakt dit mogelijk in samenwerking met Mountain Network en Chandra Bowling. Hierdoor hebben we een breed aanbod aan sportieve breaks, wat ons centrum ook uitstekend geschikt maakt voor een sport- of teambuildingsdag.

Sportieve breaks
In een sportieve break maken de deelnemers kennis met een bepaalde sport. Het belangrijkste in een break is dat de deelnemers plezier beleven aan de sport. Daarnaast worden er vaardigheden aangeleerd en gelijk toegepast. Wij hebben breaks voor groepslessen, tennis, squash, bowlen, klimmen en outdoor activiteiten. Samen met u kunnen we een leuke sportieve onderbreking samenstellen, die al uw gasten weer een heldere geest geeft. Heerlijk na een intensieve vergadering of congres.

Sportdag
Met 4 gravel buitentennisbanen van Heidehal Sports + Events, 14 squashbanen, groepsles- & fitnesszalen van Fit For Free en de samenwerking met Mountain Network (klim- en outdoorfaciliteiten) en Chandra Bowling (16 bowlingbanen), zijn wij de perfecte locatie voor een sportdag. Samen met u kunnen wij een aansprekende en uitdagende sportdag organiseren.

Voor meer informatie zie de website van MeetingDistrict of via 030 60 59 050