Routebeschrijving

Heidehal is met de auto zeer goed bereikbaar. Er is vanuit Nieuwegein een directe aansluiting op de grote snelwegen A2, A12, A27 en A28. Uw gasten kunnen hun auto bij ons prima parkeren.

Met 1.300 gratis parkeerplaatsen rondom onscentrum is er voldoende ruimte voor auto’s en/of bussen.

Blokhoeve 2b, 3438 LC Nieuwegein

Vanuit Amsterdam

Op het verkeersplein Oudenrijn gaat u richting Arnhem, neem de afslag Nieuwegein (16). Bij de verkeerslichten onderaan de afslag rechtsaf de A.C. Verhoefweg op. Bij de tweede verkeerslichten (voorbij het Shell tankstation aan de linkerzijde van de weg) gaat u links, afslag Blokhoeve-Zuid / Huis de Geer / Noorderveld. Bij de eerste verkeerslichten linksaf rijdt u een groot parkeerterrein op, afslag Blokhoeve-Zuid. Ga de eerste afslag rechts, dan rechtdoor. Parkeren is mogelijk op het grote parkeerterrein.

verkeer A2 Vanuit ‘s Hertogenbosch

Neem afslag 9 richting Nieuwegein / IJsselstein / Schoonhoven, bovenaan deze afslag bij het verkeerslicht rechtsaf, bij het tweede verkeerslicht linksaf (A.C. Verhoefweg). Ga bij het derde verkeerslicht rechtsaf, dit is de afslag “Blokhoeve-Zuid/Huis de Geer/Noorderveld”. Bij de eerste verkeerslichten linksaf gaat u een groot parkeerterrein op, afslag Blokhoeve-Zuid. Neem de eerste afslag rechts en rij dan rechtdoor.

verkeer A12 Vanuit Den Haag

Neem de afslag Nieuwegein (16), ga onderaan deze afslag bij het verkeerslicht rechtsaf (A.C. Verhoefweg), bij het tweede verkeerslicht linksaf (voorbij de Shell), afslag “Blokhoeve-Zuid/Huis de Geer/Noorderveld”. Bij de eerste verkeerslichten linksaf rijdt u een groot parkeerterrein op, afslag Blokhoeve-Zuid. Ga de eerste afslag rechts, dan rechtdoor. Parkeren is mogelijk op het grote parkeerterrein.

verkeer A12 Vanuit Hilversum / Amersfoort

Bij het knooppunt Lunetten, neemt u de afslag A12 richting Nieuwegein (rechts aanhouden), u passeert het Amsterdam Rijnkanaal, afslag Nieuwegein (16). Onderaan de weg bij de bij het eerste verkeerslicht rechtsaf (A.C. Verhoefweg), bij de derde verkeerslichten linksaf (voorbij het Shell tankstation aan de linkerzijde van de weg), afslag “Blokhoeve-Zuid/Huis de Geer/Noorderveld”. Bij de eerste verkeerslichten linksaf rijdt u een groot parkeerterrein op, afslag Blokhoeve-Zuid. Ga de eerste afslag rechts, dan rechtdoor. Parkeren is mogelijk op het grote parkeerterrein.

verkeer A12 Vanuit Arnhem

Bij het knooppunt Lunetten, neemt u de A12 richting Nieuwegein (rechts aanhouden), u passeert het Amsterdam Rijnkanaal, afslag Nieuwegein (16). Onderaan de weg bij de bij het eerste verkeerslicht rechtsaf (A.C. Verhoefweg), bij de derde verkeerslichten linksaf (voorbij het Shell tankstation aan de linkerzijde van de weg), afslag “Blokhoeve-Zuid/Huis de Geer/Noorderveld”. Bij de eerste verkeerslichten linksaf rijdt u een groot parkeerterrein op, afslag Blokhoeve-Zuid. Ga de eerste afslag rechts, dan rechtdoor. Parkeren is mogelijk op het grote parkeerterrein.