Algemeen Reglement

TENNISSEN
Er kan bij Heidehal Sports + Events alleen maar getennist worden door het huren van een baan of door het aanschaffen van een rittenkaart. Bij een rittenkaart geldt dat 1 strip goed is voor 1 uur tennis. Een rittenkaart is maximaal tot 6 maanden na de aanschaf geldig. Iedereen die hier tennist onderwerpt zich automatisch en onvoorwaardelijk aan de bepalingen van dit reglement.

ONLINE RESERVEREN
Alle reserveringen worden online vastgelegd en dienen direct bij de reservering te worden betaald.

FEESTDAGEN/ VAKANTIES/ TOERNOOIEN
Heidehal behoudt zich het recht voor op erkende feestdagen de hele of gedeeltelijke dag te sluiten en over het gehele of gedeeltelijke centrum te beschikken i.v.m. toernooien, wedstrijden en/of evenementen. Gedurende de schoolvakanties van de basisscholen kunnen openingstijden c.q. lesroosters gewijzigd worden. Heidehal geeft tijdig de gewijzigde openingstijden aan.

HUISREGELS
LET OP! Het gehele centrum is rookvrij. Het is niet toegestaan zelf mee gebrachte eten- en drinkwaren te nuttigen. Verloren voorwerpen dienen binnen 8 dagen bij de receptie te worden opgehaald.

GEDRAGSREGELS
Op de tennisbaan is het dragen van nette schone sportkleding en schone tennisschoenen verplicht. De sportschoenen moeten echte tennisschoenen zijn met vlakke zolen, die niet afgeven (geen zwarte zolen). Het tennissen in mouwloze t-shirts is toegestaan, echter ieder vorm van hemdjes is niet toegestaan.

BUITEN TENNISBANEN
Onze buitenbanen zijn van gravel. Dit houdt in dat ze na iedere speelbeurt gesleept moeten worden met de sleepnetten die daarvoor aanwezig zijn.

VEILIG SPORTEN
Houdt u altijd aan de instructies van de personeelsleden van het sportcentrum. Doe altijd een goede warming-up, voordat u aan uw sportactiviteiten begint. Controleer altijd de materialen, waarmee u gaat sporten.

ROYEMENT
De directie behoudt zich het recht voor te allen tijde personen de toegang tot het centrum te ontzeggen.

AANSPRAKELIJKHEID
De directie is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies, ongevallen of anderszins in of om het sportcentrum. De directie is tevens niet aansprakelijk voor blessures door onverantwoordelijk gedrag.

Nieuwegein, januari 2016